Reparatieplan Echt-Susteren

Het ontwerp-reparatieplan buitengebied Echt-Susteren ligt sinds 23 oktober ter inzage. In het plan wordt een aantal fouten uit het huidige bestemmingsplan buitengebied hersteld.

Bij andere gemeenten die de plattelandswoning hebben geïntroduceerd, blijkt dat het toekennen van een plattelandswoning niet altijd mogelijk of wenselijk is. De LLTB kijkt dus kritisch naar de regeling die de gemeente hiervoor heeft opgenomen. Belangrijk is dat de gemeente per geval toetst of dit mogelijk is. Volgens Echt-Susteren zijn er in dit plan maar twee woningen als plattelandswoning aangeduid.
De LLTB adviseert iedereen het plan in te zien en zelf vast te stellen of er wijzigingen zijn aangebracht op het eigen bouwvlak. Als de gemeente een plattelandswoning heeft aangemerkt, moet op het agrarisch bouwvlak op de kaart de aanduiding ‘pw’ staan. Het plan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het ID-nummer NL.IMRO.1711.BP20150050-OW01.
Reacties dienen uiterlijk 3 december binnen te zijn en moeten gericht zijn aan de gemeente Echt-Susteren, postbus 450, 6100 AL Echt.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer