Nieuwe website ZLTO Vastgoed

Het aanbod aan bedrijven, grond en landelijk wonen nog beter in beeld, alsmede een compleet overzicht van de diensten van de ZLTO-makelaars en -taxateurs. Sinds maandag is dit en meer te vinden op de nieuwe website van ZLTO Vastgoed.

Ook voor de verkopende partij biedt de nieuwe site voordelen. ‘Wie zich oriënteert op verkoop van zijn bedrijf of percelen, ziet in één oogopslag wat wij als team Vastgoed allemaal aan kunnen bieden. Denk aan diverse vormen van taxaties, makelaardij, onteigening en eventueel bedrijfsverplaatsingen. Ook op het gebied van pachtbemiddeling kunnen we onze leden goed van dienst zijn’, vertelt Van Laarhoven.
De website belicht ook actualiteiten rondom agrarisch vastgoed. Daarnaast kan de bezoeker heel simpel gericht een medewerker van het team Vastgoed benaderen.
‘Als enige makelaar die uitsluitend in het agrarisch onroerend goed werkzaam is, kunnen wij binnen ZLTO de brug slaan naar aanvullende expertise op het gebied van bouw, milieu en juridische zaken. Ook op die terreinen heeft ZLTO erkende specialisten in huis.’

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer