NieuweOogst.tv biedt agrarisch weerbericht

De nieuwsbulletins van NieuweOogst.tv bevatten vanaf deze week een agrarisch weerbericht. Boeren en tuinders blijven in een handzaam overzicht op de hoogte van het weer in hun regio.

NieuweOogst%2Etv+biedt+agrarisch+weerbericht
© Nieuwe Oogst

Het betreft een samenwerking tussen Nieuwe Oogst en AgroWeerAdvies.nl, de agrarische dienst van het meteorologische bedrijf InfoPlaza.

Op pagina twee van Nieuwe Oogst vinden lezers al enkele jaren iedere week de weersverwachting voor de komende week.

Actuele informatie

Via de digitale kanalen publiceert de redactie vanaf nu dagelijks actuele weersinformatie voor boeren en tuinders.

Behalve de minumum- en maximumtemperatuur bevat de weerupdate tevens informatie over windkracht (Bft), neerslag (mm) en bladnat (uren). Uitgebreidere informatie is te vinden op AgroWeerAdvies.nl.

Online video's

NieuweOogst.tv brengt sinds half oktober dagelijks diverse online video’s bij nieuwsartikelen. Op maandag, woensdag en vrijdag verschijnt daarnaast in een compact bulletin van ruim drie minuten het agrarische nieuwsoverzicht en de inbreng van LTO daarin.

Via de dagelijkse nieuwsbrief, NieuweOogst.nu en de sociale media Facebook, YouTube en Twitter stemmen dagelijks duizenden boeren af op de uitzendingen.

Mening

De redactie is benieuwd naar uw mening over de online video’s van NieuweOogst.tv. Stuur uw reactie naar redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 4°
    30 %
Meer weer