Groen licht begroting VIC Sterksel 2016

Het Varkens Innovatie Centrum (VIC) Sterksel heeft groen licht voor de begroting 2016. Net als in 2015 ligt de omzet uit publiek-privaat onderzoek op een kleine 1,5 miljoen euro, laat manager Han Swinkels weten.

Groen+licht+begroting+VIC+Sterksel+2016
© WUR


Afgelopen week deelde VIC Sterksel dit nieuws met de partners uit het bedrijfsleven. Dat VIC Sterksel ook in 2016 door kan, is vooral te danken aan het werkplan dat is ingediend door de Producten Organisatie Varkenshouderij (POV) in het kader van het topsectorenbeleid, geeft Swinkels aan.

Werkplan POV

In het werkplan zijn opgenomen onderzoek naar onder andere gezonde varkens, digitalisering van informatie en verantwoord omgaan met lange staarten. Het werkplan ligt nog voor aan de algemene vergadering van de POV op 30 november.

• Lees meer hierover deze zaterdag in Nieuwe Oogst.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 12°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 12°
  20 %
 • Donderdag
  27° / 16°
  30 %
Meer weer