Denk mee over de toekomst van de pluimveehouderij

De LLTB/NOP-vakgroep Pluimveehouderij wil graag van de leden pluimveehouders weten hoe zij de toekomst van de pluimveehouderijsector zien.

De vakgroep gaat een visie opstellen over de toekomst van de pluimveehouderij. Waar staat de sector over tien of twintig jaar? Welke stappen wil de sector gaan zetten? Waar willen pluimveehouders aan werken?
De vakgroep wil de visie graag samen opstellen met hulp van de Limburgse pluimveehouders. Daarom roepen we de Limburgse pluimveehouders op om ideeën over de toekomst van de pluimveehouderijsector kenbaar te maken.
Dat mag overal over gaan: bedrijfseconomische ontwikkelingen en perspectieven, marktontwikkelingen, innovaties, duurzaamheid, kansen en bedreigingen voor de sector en ga zo maar door.

Voorjaar 2016

Samen met de ondernemers die hier interesse in hebben, willen we in het voorjaar van 2016 een visiedocument opstellen waarin de aangeleverde opvattingen, ideeën en beschouwingen zijn verwerkt.
Dit visiedocument wordt met de pluimveehouders besproken en zal daarna leiden tot een plan van aanpak. Belangrijk is dat we samen met jullie, pluimveehouders, aan de slag gaan.
Het visiedocument van de LLTB/NOP-vakgroep wordt meegenomen in de toekomstvisie van de landelijke LTO/NOP-vakgroep Pluimveehouderij.

Contactgegevens

Pluimveehouders die mee willen denken over de toekomst van de sector, kunnen dit kenbaar maken bij LLTB-projectleider Johan van Diepen via jvdiepen@lltb.nl of bij ondergetekende via eric@hubersbv.nl.

Eric Hubers,

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer