Film maakt grote variëteit boomteeltsector duidelijk

De boomkwekerij heeft in augustus op de internationale vakbeurs Plantarium een eigen promotiefilm gepresenteerd. De film maakt de grote variëteit aan banen binnen de sector duidelijk. ‘Jouw talent hebben we nodig’, is de boodschap.
De film is te zien op de website www.talentboom.nl, het centrale informatiepunt voor scholen en kwekers. In de film, die de sector zelf heeft laten maken, komen onder andere de vele aspecten binnen de boomkwekerijbedrijven aan de orde. Daarnaast kunnen jongeren en werkzoekenden met een poster, flyers en filmpjes op sociale media kennis maken met de boomkwekerijsector.
De promotie van de sector is mogelijk gemaakt door Colland, LTO Nederland, CNV, FNV en Anthos. De boomkwekerijsector is belangrijk voor Nederland. De meeste boomkwekers zijn te vinden in Boskoop, Noord-Brabant (regio Zundert en Haaren), Opheusden en Noord-Limburg (regio Venlo).
De boomteeltsector kan nog meer ambassadeurs gebruiken. Wie belangstelling heeft kan zich opgeven via de site. Ambassadeurs kunnen posters, flyers en de film gebruiken op open dagen of lezingen, studenten/klassen op bedrijf ontvangen of inleidingen geven op scholen en dergelijke.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer