Smaak van het Hart

Zijn cheesecake, frambozen-mandarijn-basilicumjam en Strivali typische Groene Hart-producten? Volgens de culinaire vakjury van het lekkerste Groene Hart Streekproduct wel, want zij wezen de genoemde producten woensdag aan voor de finale van dit jaar. De finalisten lieten vijftien concurrenten achter zich, waaronder producenten van wijn, worst, brood en maïs. Ook allen echt des Groene Harts. De cheesecake van Patissiers Femke en Sander uit Reeuwijk, frambozen-mandarijn-basilicumjam van Lekkers & Moois uit Zevenhoven en Strivali van slagerij Ferry Lempers uit Linschoten scoorden echter beter in presentatie, smaak, verhaal, ambachtelijkheid en streekeigenheid.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer