Projecten IJsseldelta van start

Boeren in de IJsseldelta kunnen zich vanaf woensdag aanmelden voor een van de verdiepingstrajecten van Gebiedscoöperatie IJsseldelta.

Projecten+IJsseldelta+van+start
© ruud ploeg

Onder het motto 'Verdiepen en verdienen' gaan de deelnemers zich in kleine studiegroepen specialiseren in Kringlooplandbouw. Dat moet uiteindelijk leiden tot versterking van de bedrijfsefficiency en de biodiversiteit op het bedrijf.

Binnen de werkgroepen 'Zuivel & Vlees' en 'Verbreding & Diensten' kunnen boeren met vertegenwoordigers van bedrijfsleven en overheden verdienmodellen ontwikkelen voor duurzaam ondernemen op hun bedrijf.

Verdieping

De verdiepingstrajecten zijn er voor boeren die werk willen maken van kringlooplandbouw en de stap willen zetten naar een economisch en ecologisch duurzame bedrijfsvoering.

Zij kunnen zich tot en met 1 december aanmelden bij Erik Smale via erik@boerenverstand.nl. De groepen gaan gelijk van start zodra zich voldoende deelnemers hebben aangemeld.

Deelname

Voor deelname wordt een bijdrage gevraagd van 250 euro, exclusief btw. Dat bedrag gaat naar het Gebiedsfonds, dat innovatieve initiatieven binnen de Gebiedscoöperatie IJsseldelta blijvend ondersteunt.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer