Ondernemersgroep rosé

Den Bosch/Roermond - ZLTO- en LLTB Vleeskalverhouderij nemen het initiatief voor de oprichting van een ondernemersgroep van rosékalverhouders. Op dinsdag 8 september is de startbijeenkomst.

Een ondernemersgroep is een groep van tien tot twaalf rosékalverhouders die met elkaar een specifiek vraagstuk aan willen pakken en met deskundige begeleiding zorgen dat er voor hun vraag een oplossing komt.
Dat kan onder meer over marktvragen gaan, belangenbehartigingsthema’s of management. ‘Wij willen ook betekenisvol zijn voor deze specifieke groep kalverhouders. Daarom nodigen we hen uit, leden en niet-leden. We verwachten dat wij voor rosékalverhouders van meerwaarde kunnen zijn’, zegt vicevoorzitter Hans Lammers van ZLTO-vakgroep Vleeskalverhouderij.
De startbijeenkomst vindt plaats op het kalverbedrijf van Lammers in Heusden (Asten). ‘We hebben voor ogen dat we in een ongedwongen sfeer met leden-kalverhouders en niet-leden kunnen spreken over de actualiteit en wat voor hen belangrijk is.’
Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld mestverwerking en mestafzet, voeding en managementvraagstukken. ‘Maar wij willen vooral dat kalverhouders zelf met onderwerpen komen. Wij luisteren en vragen door en de agenda is open.’
Rosékalverhouders kunnen zich aanmelden via de website van ZLTO.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer