Innoveren 2.0 voor tuinbouwtoppers

Op 'Tuinbouwtoppers in de hoogste versnelling' bespraken koplopers uit de Nederlandse tuinbouw en sierteelt maandag in Utrecht hoe je de sector kun versterken en vernieuwen.

Innoveren+2%2E0+voor+tuinbouwtoppers
© Denk Communicatie

Het event werd namens het Ministerie van Economische Zaken door de Kamer van Koophandel georganiseerd als onderdeel van 'Programma Keteninnovatie Tuinbouw'.

'Binnen het programma zitten geweldige clusters zoals die van de gedroogde tomaten, de zilte kas, biologische plant en de thuisdruif experience', benadrukte spreker Peter van der Sar van de kamer van Koophandel.

Marktconcepten

'Met nieuwe verdienmodellen, marktconcepten en ketencoalities vragen we de clusters niet alleen te innoveren, maar ook over het randje te gaan. Het is precies wat de sector nodig heeft. Innoveren 2.0 dus, wij helpen de clusters daarbij', vervolgt Van de Sar.

De 25 geselecteerde clusters van tuinbouwondernemers en ketenpartijen worden gestimuleerd om te excelleren in hun vernieuwing en ontvangen daarbij begeleiding en advies binnen Programma Keteninnovatie Tuinbouw.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer