Primeur+Case+IH+en+Steyr+op+relatiedagen
Nieuws
© hendrik begeman

Primeur Case IH en Steyr op relatiedagen

Ruim 850 gebruikers en dealers van Case IH en Steyr kwamen vorige week naar de relatiedagen bij Dorhout Mees in Biddinghuizen. Steyr had een primeur met de 6185.

De 6185 is een trekker met een nominaal vermogen van 185 pk en met boost maximaal 225 pk. De trekker voldoet aan de Tier IV B norm met enkel het SGR-systeem.

Naast deze aanvulling is de hele 6000-serie vernieuwd, met rondom zestien led-lampen en een nieuwe Grammer stoel.

Wendakkermanagement

De nieuwe Puma en Steyr CVT-trekkers hebben nu op alle Tier 4B modellen als optie het nieuwe HMC II wendakkermanagement systeem leverbaar.

Het verschil tussen de nieuwe HMC II met de voorgaande versie HMC I is dat de nieuwe uitvoering meer mogelijkheden heeft.

Met het touch-screen beeldscherm is de bediening eenvoudiger. In standaarduitvoering zijn de trekkers nog met HMC I uitgerust.

Volgende werkgang

Met NextSwath is een onderdeel van precisiefarming waarbij de trekker bij het naderen van de wendakker automatisch uitzoekt welke volgende werkgang het gemakkelijkst is op te pakken.

Het systeem vermindert de werkdruk van de bestuurder. Vooral bij grotere werkbreedtes voorkomt het overlap of het overslaan van stroken.

Hendrik Begeman

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  19° / 15°
  60 %
 • Donderdag
  13° / 10°
  50 %
 • Vrijdag
  10° / 7°
  50 %
Meer weer