Directe voordelen LLTB-lidmaatschap

LLTB-leden kunnen aanspraak maken op tal van voordelen op het gebied van bijvoorbeeld verzekeringen, energie, brandstof en ICT. Daarvoor is een professionele organisatie ingericht: LTO-Ledenvoordeel. Wist u, dat al 6.000 LTO leden zich hebben aangesloten bij het energiecollectief van Greenchoice en LTO en dat u daardoor tegen scherpe tarieven groene stroom kunt afnemen van collega-agrariërs? Of zelf leveren natuurlijk, bijvoorbeeld via collectieve inkoop van zonnepanelen.

LTO Ledenvoordeel houdt zich bezig met het bieden van voordelen exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Het gaat daarbij om direct financieel profijt, maar ook om service, kwaliteit en gemak. Door samen met 40.000 agrarische ondernemers aangesloten bij LTO in te kopen, kan LTO Ledenvoordeel gunstige condities bedingen.

Check de aanbiedingen

Zorgverzekering, bedrijfsverzekering nodig? Of misschien op zoek naar gunstige tarieven voor preventiemaatregelen zoals Agro Elektra Inspectie, Legionellapreventie, Mestsilokeuring of Mobiele voertuigbeveiliging? Check altijd even de aanbiedingen van LTO Ledenvoordeel. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor machineverhuur, isolatiemateriaal, schoonmaakmateriaal en zelfs koffiezetapparatuur.
LTO Ledenvoordeel heeft prijsafspraken gemaakt met twee marktpartijen voor asbestinventarisatie. Hierdoor betaalt u een scherpe prijs.
Ook is er voor leden korting op de dieselprijs. Het voordeel is 2 euro per 100 liter. En natuurlijk zitten leden qua prijs en service ook op de voorste rij als het gaat om mobiele en vaste telefonie en internet.
Hoe groter de agrarische LTO-familie, hoe beter het boerenbelang ermee is gediend. Dat geldt in het politieke en maatschappelijke verkeer, maar zeker ook richting commerciële partijen.
Nog geen LLTB-lid? Laat het ons dan even weten via info@lltb.nl. We maken dan graag een afspraak met u!

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer