Braziliaanse overname door Agrifirm-dochter

Agrifirm-dochter Nuscience heeft in Brazilië met Nutrifarma een belangrijke speler overgenomen. Hiermee wil Nuscience de positie op de strategische Braziliaanse markt versterken.

Braziliaanse+overname+door+Agrifirm%2Ddochter
© Nieuwe oogst

Nutrifarma ligt in Zuid-Brazilië. Dat gebied herbergt het zwaartepunt van de intensieve veehouderij. De producten van dit bedrijf worden over dit hele gebied vermarkt. Net als Nuscience is het gespecialiseerd in premixen, concentraten en additieven.

Daarbij heeft Nutrifarma extra aandacht voor jonge dieren. Zo is het een belangrijke producent van kalvermelkpoeder. Overigens heeft Nuscience met Nutrition4U ook een tak die is gespecialiseerd in de voeding van jonge dieren.

Innovatie delen

Patrick Keereman, CEO van de Nuscience Group, met hoofdkantoor in België. is blij met deze overname: 'Beide partijen delen dezelfde missie: creëren van meerwaarde voor de klant. Nu kunnen we onze innovatieve kennis delen. Daarmee kan het bedrijf de groei versnellen.'

Nutrifarma gaat daarbij onder hetzelfde management zelfstandig verder.

De Nuscience Group is een wereldwijde producent met bedrijven in Nederland, België, Hongarije, Italië, Servië, Spanje, Polen Oekraïne, Rusland, China en Brazilië. Er werken in totaal meer dan 750 medewerkers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer