FokMonitor peilt stemming melkveehouder

Online onderzoek FokMonitor 2015 is gestart. Melkveehouders kunnen daarin vragen beantwoorden over de fokkerijorganisatie waar ze het meeste zaken mee doen, geeft Jan Geelen van Geelen Consultancy aan.

FokMonitor+peilt+stemming+melkveehouder
© Grooh

Hoe beoordelen melkveehouders hun belangrijkste leverancier van fokmateriaal? En in welke mate voldoet deze aan de verwachtingen ten aanzien van het fokprogramma? En welke verbeteringen ziet men graag gebeuren?

'De antwoorden daarop en de resultaten van het onderzoek kunnen er toe bijdragen dat de fokkerijorganisaties (nog) beter hun best moeten doen voor de veehouders', geeft marktonderzoeker Geelen aan.

Fokkerijorganisatie

Vragen die in het onderzoek naar voren komen, zijn onder meer wat de belangrijkste redenen zijn waarom melkveehouders klanten zijn van de fokkerijorganisatie waar ze het meeste zaken mee doen.

Maar ook hoe tevreden melkveehouders zijn over de nakomelingen van het fokmateriaal van de fokkerijorganisatie waar ze het meeste zaken mee doen.

Uitnodiging

Duizenden melkveehouders krijgen medio april een uitnodiging per e-mail om aan dit onafhankelijke online onderzoek deel te nemen.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer