Kaasmaker+Rouveen+van+intensive+care
Nieuws
©

Kaasmaker Rouveen van intensive care

De verwondingen die een 35-jarige medewerker van de kaasfabriek in Rouveen dinsdag opliep bij een bedrijfsongeluk, vallen mee. Inmiddels is de man van de intensive care en ligt hij op de gewone verpleegafdeling.

'We zijn erg blij en opgelucht over dit nieuws', reageert directeur Wevers van de kaasfabriek. 'Er was angst voor hersenletsel, maar uit de scan in het ziekenhuis is gebleken dat het er goed uitziet.'

Het onderzoek van de Arbeidsinspectie loopt nog. Over wat er gebeurd is, wil Wevers daarom nog niets zeggen. Hij wil het onderzoek niet beïnvloeden. Wanneer de Arbeidsinspectie met een rapport komt, is nog niet bekend.

Weer

 • Dinsdag
  4° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
Meer weer