Start campagne #KiesPartijvoordeBoeren

Aan de vooravond van de Provinciale Staten verkiezingen start de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) een social media-campagne: #KiesPartijvoordeBoeren.

De NVV wil met de campagne bereiken dat boeren, tuinders, telers én landbouwgezinde burgers op 18 maart massaal naar de stembus te gaan en kiezen voor partijen die de landbouw een warm hart toe dragen.

'Provincies worden steeds belangrijker in de besluitvorming rond landbouw. Denk aan vergunningverlening voor modernisering en uitbreiding van bedrijven. Wij roepen iedereen daarom op: 'Kies partij… vóór de boeren', licht NVV-voorzitter Ingrid Jansen toe.

Videoboodschappen

De NVV trapt de #KiesPartijvoordeBoeren-campagne af met videoboodschappen van vier (kandidaat)Statenleden: Ton Braspenning (CDA Noord-Brabant), Bastiaan Meerburg (VVD Gelderland), gedeputeerde Hester Maij (CDA Overijssel) en Matthijs Oosterhuis (VVD Groningen).

Zij zijn de eersten die zich in een filmpje uitspreken vóór de landbouw en roepen kiezers op landbouwgezind te stemmen.

De NVV roept boeren en politici in heel Nederland op óók een korte videoboodschap te maken met de oproep om landbouwgezind te stemmen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer