Positieve flowvarkenshouderij

Hoe gaat het verder met de samenwerking van LTO en NVV? Wat gaat de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) doen? Hoe wordt er uitvoering gegeven aan de visie ‘Recept voor duurzaam varkensvlees’? Woensdag werd tijdens de bijeenkomst van ZLTO Varkenshouderij in Etten-Leur een levendige discussie gevoerd over deze drie vragen.
Jos Peerlings, specialist Dier bij ZLTO, wijst op het belang ervan. ‘Varkenshouders hebben te maken met rendementen die onder druk staan. En dat in een tijd dat de sector onder druk staat en er volop nieuwe ontwikkelingen zijn.’
‘Kortom, volop stof om elkaar bij te praten en meningen van varkenshouders te horen. We merken dat de nieuwe aanpak en samenwerking voor veel positieve energie zorgt’, merkt Peerlings.
Duidelijk werd ook dat het regionale netwerk van ZLTO richting gemeenten, provincies en ook landelijk en Europees heel belangrijk is en blijft voor de varkenshouders.
Komende week zijn er nog drie bijeenkomsten: maandag 9 maart om 20 uur in ‘De Stapperij’ in Oirschot, dinsdag 10 maart om 20 uur in ‘Nia Domo’ in Boekel en donderdag 12 maart om 20 uur in ‘Nobis’ in Asten.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer