Janke+480+publiekslieveling+Breukelen
Nieuws
© nieuwe oogst

Janke 480 publiekslieveling Breukelen

De CB-Allen-dochter Janke 480 van Freek de Jong in Montfoort is vrijdag door het publiek aangewezen als beste van de U.F.F. Wintershow in Breukelen. De jury wees haar ook aan als kampioen oudere dieren.

Bij die oudere koeien bleef deze koe de Leg Up-dochter Charlotte 19 van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht voor. Deze faculteit bracht hier met Classic-telg Tolbert ook de derde op tal in de ring.

Van der Wind

In de middenklasse won AltaPrince-dochter Marie 567 van de familie Van der Wind in Woudenberg. Hier was haar secondante Jantje 196 (V. Fibrax) van de familie Van der Wind in Maarsbergen. De Woudenbergse tak leverde met Survivor-dochter Sandra 2 hier de derde op tal.

De vaarzentitel was een prooi voor Holec Redrose Jobra (V. Regancrest Braxton) van maatschap Kuijer uit Soest. De reservetitel was voor Mom Hunter-dochter Hedra D. Marie 6 van maatschap Eef en Arjan Vernooij uit Schalkwijk.

Volle zus Hedra D. Marie 8, met Delta Monica als moeder, werd hier derde op tal. Vernooij bracht eveneens de beste bedrijfscollectie in de ring.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  20° / 16°
  70 %
Meer weer