ZLTO-cursussen voor stoppers

Voor bedrijfsbeëindigers start eind maart de cursus ‘Een Nieuwe start’. De cursus is voor ZLTO-leden; echtparen of alleenstaanden. De cursus is op drie vrijdagen: op 27 maart, 10 en 24 april, en vindt plaats bij ZLTO in Den Bosch. Er zijn voor leden geen kosten aan verbonden.
Stoppen met het eigen agrarisch bedrijf is een definitieve beslissing, met veel onzekerheid en ingrijpende veranderingen voor het hele gezin. Het afbouwen van het bedrijf is een grote stap. Het kan het gevolg zijn van een keuze die te maken heeft met gezondheid, economisch perspectief of met het zoeken van een andere levensinvulling.
Een tweede grote stap die moet worden gezet, is het vinden van een nieuwe baan op de arbeidsmarkt. De cursus is voor mannen en vrouwen die op de arbeidsmarkt weer een nieuwe plaats moeten zien te vinden die bij hen past. Ook is er aandacht voor de sociaal-emotionele kant van de bedrijfsbeëindiging.
Neem contact op met sociaal werkers Willem Leys via (06) 29520242 of Peter Greijmans via (06) 29520293 om uzelf (en uw partner) aan te melden of informatie aan te vragen, of mail naar sociaal@zlto.nl. Een persoonlijk gesprek over de bedrijfsbeëindiging is natuurlijk altijd mogelijk.
Voor ouderen die stoppen met het bedrijf en niet meer op de arbeidsmarkt werk hoeven te vinden, vindt de cursus ‘Pensioen plannen’ plaats van 24 tot en met 26 maart. Meer informatie of aanmelden? Vraag het Willem Leys of Peter Greijmans.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer