Voordeel thuiswonende kinderen

Thuis wonen heeft zo zijn voordelen. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) ziet de tendens dat jongeren steeds langer thuis blijven wonen. Dit blijkt uit de gepubliceerde bevolkingstrends 2014 van het CBS.

Een belangrijke reden om thuis te blijven wonen is de financiële situatie. Zolang de kinderen thuis wonen, zijn met het LTO-lidmaatschap allerlei voordelen te behalen. Ook voor de thuiswonende kinderen geldt namelijk de collectieve korting die leden hebben via LTO Ledenvoordeel bij Univé.
Daarnaast kunnen kinderen de schadevrije jaren van de Univé Bromfietsverzekering meenemen naar de autoverzekering. Dat is interessant als een kind net een brommer of auto wil kopen. Zo profiteren zowel de ouders als de thuiswonende kinderen van het voordeel.
Leden kunnen bij Univé terecht voor meer dan alleen een zorgverzekering of autoverzekering. Naast het ledenvoordeel krijgen leden pakketkorting wanneer zij meerdere verzekeringen afsluiten. Zo kunnen diverse verzekeringen met elkaar gecombineerd worden. De pakketkorting komt boven op het ledenvoordeel en loopt op tot 10 procent. Dat is mooi meegenomen.

Meer weten?

Loop binnen bij het lokale Univé-kantoor of kijk op de website van LTO Ledenvooordeel.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 4°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    40 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    50 %
Meer weer