Kampeerboeren+naar+SVR%2DVakantiebeurs
Nieuws
© Maartje van Berkel

Kampeerboeren naar SVR-Vakantiebeurs

In Hardenberg vindt zaterdag 24 januari de SVR-Vakantiebeurs plaats. Daar geven kampeerboeren van Stichting Vrije Recreatie (SRV) een indruk van de vele mogelijkheden en voordelen van kamperen bij de boer.

Op de SVR-Vakantiebeurs in de Evenementenhal kan iedereen bij ruim 350 stands met boeren en boerinnen uit binnen- en buitenland 'zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken'.

De SVR-Vakantiebeurs is geopend van 10 tot 16 uur. Na Hardenberg is het evenement op 31 januari in de Brabanthallen in Den Bosch, 7 februari in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen en 14 februari in de WTC Expo in Leeuwarden.

Weer

 • Maandag
  19° / 12°
  40 %
 • Dinsdag
  19° / 13°
  70 %
 • Woensdag
  17° / 11°
  60 %
Meer weer