Nieuwe+voorzitter+Stichting+Vrije+Recreatie
Nieuws
© Marcel Bekken

Nieuwe voorzitter Stichting Vrije Recreatie

De Stichting Vrije Recreatie (SVR), grondlegger van het Kamperen bij de Boer en in 1970 opgericht door kampeerboer Willem van den Berg, gaat 2015 in met een nieuwe voorzitter: Corine van Mill.

Als dochter van oprichter Van den Berg werd zij van kinds af aan betrokken bij het vele stichtingswerk.

Later, als officemanager, was zij medeverantwoordelijk voor de groei van de stichting tot een organisatie van 150.000 donateurgezinnen (circa 400.000 recreanten) en 2.000 kleinschalige campings in binnen- en buitenland.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met het kamperen bij de SVR-boer worden recreanten opgeroepen om tijdens de SVR-Vakantiebeurzen hun eigen kampeerboer of -boerin uit te zoeken.

350 kampeerboeren

De beurzen in 2015, waar ongeveer 350 kampeerboeren uit binnen- en buitenland hun camping en streek aan geïnteresseerde recreanten komen voorstellen, worden gehouden op 24 januari in de Evenementenhal te Hardenberg, op 31 januari in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch en op 7 februari in Expo Haarlemmermeer.

ANP

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
 • Maandag
  6° / 4°
  70 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  70 %
Meer weer