Actiedag+muizenschade+naar+Heerenveen
Nieuws
© Paul van Hoof

Actiedag muizenschade naar Heerenveen

De belangstelling voor de actiedag over muizenschade van komende maandag, die in samenwerking met LTO Noord is georganiseerd, is onverwacht groot.

De organisatie ervan wijkt daarom uit naar een grotere locatie, het Abe Lenstrastadion in Heerenveen. Deze bijeenkomst zou plaatsvinden in zaal It Haske in Joure, maar is om die reden verplaatst naar Heerenveen.

Politici

Op de actiedag zijn voor de ochtendsessie politici uit Friesland, Den Haag en het Europees Parlement uitgenodigd om te laten zien hoe ernstig de muizenplaag is. De bijeenkomst voor boeren en andere belangstellenden is ’s middags.

Weer

 • Dinsdag
  8° / 5°
  50 %
 • Woensdag
  6° / 2°
  60 %
 • Donderdag
  6° / 1°
  70 %
Meer weer