Extra lucht VVO's na storing

Na een storing bij het computersysteem van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) krijgen ondernemers meer tijd om Vervangende Verwerkingsovereenkomsten (VVO)'s en Driepartijenovereenkomsten (DPO's) af te sluiten, meldt loonwerkersbond Cumela.

Extra+lucht+VVO%27s+na+storing
© jos thelosen

Vlak voor kerst trad er een storing op bij het meldsysteem. Ook bleek het callcentrum niet bereikbaar. Daarom is er besloten de openstelling voor het insturen van de DPO's en VVO's voor het jaar 2014 te verlengen tot en met vrijdag 9 januari 2015. Aanvankelijk moesten ze dit jaar binnen zijn.

Handleiding

LTO heeft, mede dank zij Mestac, een handleiding voor het indienen van VVO's en DPO's beschikbaar.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  3° / -2°
  5 %
 • Maandag
  3° / 1°
  30 %
 • Dinsdag
  5° / 1°
  5 %
Meer weer