LLTB zoekt lid hoofdbestuur

Heeft u een stevige visie op de bijdrage die onze land- en tuinbouw levert aan de kwaliteit van de samenleving? En durft u de uitdaging aan die visie om te zetten in bestuurlijke daden? Dan heeft u onze volle aandacht, want wij zoeken een lid van het hoofdbestuur.

Zo staat in de advertentie die de LLTB vandaag elders in deze Nieuwe Oogst heeft geplaatst.
In het LLTB-hoofdbestuur is een vacature ontstaan als gevolg van het recente afscheid van Ton Besouw en Henny Hartmann. Net zoals dat bij de zoektocht naar een nieuwe voorzitter is gedaan, kunnen ook nu leden zichzelf kandidaat stellen of bij de ingestelde vertrouwenscommissie een kandidaat onder de aandacht brengen.
Iemand die een kandidaat voordraagt, hoeft deze persoon niet eerst zelf te benaderen. De vertrouwenscommissie polst voorgedragen personen zelf. De vertrouwenscommissie bestaat uit Diederik Nijenhuis (voorzitter), Ger Urlings, Léon Faassen en Pieter van Melick. De commissie adviseert het hoofdbestuur, dat vervolgens een voordracht doet aan de ledenraad. Het streven is erop gericht om het nieuwe hoofdbestuurslid in de ledenraadsvergadering van 24 maart 2015 te benoemen.

Functieprofiel

Tegenover een ingeschatte tijdsbesteding van vier dagdelen per week staat een passende vergoeding. Nadere informatie is in te winnen bij Diederik Nijenhuis, telefoon (06) 51366651. Het functieprofiel voor bestuurder van de LLTB is te raadplegen via de website www.lltb.nl.
LLTB-leden kunnen hun sollicitatie of suggesties voor kandidaten vóór 16 januari 2015 schriftelijk richten aan: Vertrouwenscommissie LLTB, Postbus 960, 6040 AZ Roermond.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer