Biggenprijzenschema weer in de lucht

De Landelijke Biggenprijs is weer in de lucht. Gebruikers kunnen het schema weer wekelijks ontvangen. Daarvoor is een speciaal abonnement in het leven geroepen.

Biggenprijzenschema+weer+in+de+lucht
© Nieuwe Oogst

Met de opheffing van de Productschappen leek er ook een einde te komen aan het publiceren van het Landelijk Biggenprijzenschema. Voor de trouwe gebruikers was dit een groot gemis en daarom is er nu een mogelijkheid om een abonnement op deze informatie te nemen.

Actuele richtprijs

Abonnees op het biggenprijsschema kunnen iedere maandag de geactualiseerde richtprijs bekijken. De kostprijzen zijn berekend op basis van de actuele voerprijzen en de technische en economische resultaten uit de Kengetallenspiegel.

Het nieuwe Biggenprijzenschema is voor abonnees via www.kwin.nl te downloaden. Er is zowel een schema inclusief omzetbelasting als exclusief omzetbelasting beschikbaar. De gepubliceerde richtprijsnoteringen en voerprijscorrecties zijn gebaseerd op het schema inclusief omzetbelasting.

Uitgever

Het ‘Biggenprijzenschema’ wordt voor abonnees uitgegeven door VIC Sterksel, onderdeel van Wageningen UR Livestock Research. Voor vragen kunt u contact opnemen met Izak Vermeij (0317-480 483; izak.vermeij@wur.nl) of VIC Sterksel (040-2262376).

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer