Werken aan Werk en zekerheid

LTO Seizoenarbeid Payrolling houdt samen met Goodmorning onder de titel ‘Goodmorning Presenteert 2015’ op de donderdagen 9 en 16 oktober informatiebijeenkomsten over de gevolgen van nieuwe wetten en regelgeving voor werkgevers.

In 2015 treden verschillende belangrijke wetten in werking die van invloed zijn op de Wet werk en zekerheid. Werkgevers in de agrarische sectoren krijgen daar automatisch ook mee te maken.Soms bestaat er rondom de nieuwe wetgeving nog onduidelijkheid. Tijdens de informatiebijeenkomsten zetten LTO Seizoenarbeid Payrolling en uitzendorganisatie Goodmorning alles op een rijtje.
Tijdens deze avonden worden verschillende informatiesessies gegeven, waarin ondernemers informatie over de wetten en regelingen krijgen en waar praktische handreikingen worden geboden. Wat betekent de ketenregeling bijvoorbeeld voor jouw bedrijf en en hoe zit het nu precies met de Wet aanpak schijnconstructies?

Aanmelden

Allebei de bijeenkomsten beginnen om 19.00 uur en vinden plaats in Stella Maris aan de Kapelaan Kockstraat 91/3 in Welberg. Voor de informatieavond op 16 oktober is inschrijving nog mogelijk tot donderdag 9 oktober. Toegang is enkel mogelijk op vertoon van het E-ticket. Deelnemers krijgen dat ticket een week van tevoren gemaild naar het opgegeven e-mailadres.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer