Buitenlandse jury op HHH

De Holland Holstein sHow (HHH) op 12 en 13 december in de IJsselhallen in Zwolle, kent een internationaal tintje.

Buitenlandse+jury+op+HHH
© ddd

Bij zwartbont en de Young Breeders zijn de juryleden afkomstig uit de Verenigde Staten, terwijl een Zwitser de roodbonte koeien beoordeelt.

Het jurylid zwartbont op de Holland Holstein sHow, Michael Heath, is opgegroeid in Westminster, Maryland, Amerika. Hij was 14 jaar als cowfitter werkzaam.

Momenteel werkt hij als verkoper van fokvee. De eerste Nationale Show die hij jureerde buiten de VS was de Royal Ulster Holstein en Jersey Show in Ierland in 2009 en sindsdien heeft hij gejureerd in Canada, Zwitserland, Brazilië, Australië, Ierland en Mexico.

Zwitserse melkveehouder

De Zwitser Markus Gerber, die roodbont voor zijn rekening neemt, runt een melkveebedrijf met 80 zwartbonte en roodbonte dieren in de regio van het Jura-gebergte. Hij keurde de nationale shows Expo Bulle en de Swiss Expo in Lausanne.

Internationaal keurde hij in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Tsjechië, België en Luxemburg.

Young Breeders

Het Young Breeders-jurylid Scott Ruby woont in Visalia, Californië. Hij werkt hij voor World Wide Sires Ltd. als onderdirecteur Verkoop en Marketing in Europa, Azië, Afrika, het Midden Oosten en Oceanië.

Zelf heeft hij gejureerd op lokale, provinciale en nationale Holstein en Jersey shows in Zuid Afrika, Japan, Frankrijk, Rusland en Amerika.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  2° / -1°
  10 %
 • Zondag
  3° / -2°
  5 %
 • Maandag
  3° / 1°
  30 %
Meer weer