Hazera, nieuwe naam voor Nickerson Zwaan

Nickerson Zwaan verandert zijn bedrijfsnaam in Hazera Seeds en opereert voortaan onder de nieuwe merknaam Hazera, samen met partnerbedrijf Hazera Genetics.

Hazera%2C+nieuwe+naam+voor+Nickerson+Zwaan
© Hazera

De nieuwe naam en merk zijn het gevolg van de ontwikkeling van het bedrijf sinds Nickerson Zwaan en Hazera Genetics in 2008 zijn samengevoegd door moederbedrijf de Limagrain Groep.

Door deze samenvoeging behoort Hazera wereldwijd tot de grootste zaadfirma's voor groentezaden. 'Met het nieuwe merk willen we de technologische vooruitgang en de professionaliteit van ons bedrijf benadrukken', zegt topman Rami Dar van Hazera.

Strategie

Volgens Marion Vissers, manager Benelux en Scandinavië blijft de zaadfirma opereren vanuit dezelfde locaties en met dezelfde contactpersonen. 'Onze algemene en commerciële strategie verandert niet en blijft erop gericht om ons verder te ontwikkelen samen met onze afnemers.'

Hazera is een business unit van de in Frankrijk gebaseerde internationale coöperatie Limagrain. De producten worden op de markt gebracht via twaalf dochterbedrijven en door distributeurs in meer dan honderd landen.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer