ATH inspireert

Het is de derde editie van AgroTechniek Holland (ATH) alweer, van 10 tot en met 13 september in Biddinghuizen. AgriVisie is deze zaterdag als beursspecial bijgesloten bij Nieuwe oogst en toont u alle highlights.

ATH+inspireert
© Agrivisie

Honderden fabrikanten, importeurs en dealers exposeren en demonstreren op dit landbouwevenement de nieuwste machines en houden agrariërs op de hoogte van de laatste trends op het gebied van landbouwmechanisatie.

De ATH trekt naar verwachting 60.000 bezoekers. Waar boeren en tuinders vroeger uitkeken naar de LandbouwRAI (‘weet je nog wel oudje’) rukt de sector nu uit naar de ATH. Knap van de organisatoren dat ze dit in die paar edities hebben weten te bereiken.

Het geeft onmiskenbaar aan dat boeren, tuinders en loonwerkers de behoefte hebben aan een buitenbeurs. Een locatie waar ondernemers naar machines kunnen kijken, zich kunnen laten voorlichten over de laatste trends en ontwikkelingen en in een plezierige omgeving inzicht krijgen in wat hun leveranciers allemaal te bieden hebben.

Waardevolle verrijking

Het succes zit volgens mij in het feit dat je in Biddinghuizen niet alleen kunt kijken naar ‘plaatjes’, maar ook demonstraties, ‘bewegende beelden’, kunt bewonderen. Dat is een waardevolle verrijking. Het evenement is daardoor uitgegroeid tot een event, een logische hedendaagse evolutie.

Deze editie van AgriVisie gaat niet vertellen waar u in moet investeren. Dat weet u als ondernemer zelf veel beter. Wel zijn op die strategische vraag veel factoren van invloed in een wereld die volop in beweging is. Denk alleen al aan een onvoorziene ontwikkeling als de boycot van Rusland en de gevolgen hiervan op de markt.

AgriVisie

Met deze AgriVisie geven we wel bagage mee voor het bezoek aan de beurs. We helpen vooraf te bepalen welke standhouders zeker een bezoek waard zijn. En wellicht biedt de informatie uit deze uitgave munitie om de standhouders ook wat kritische vragen voor te leggen.

Tot slot wens ik u veel leesplezier, een goede beurs en een droge herfst met mooi oogstweer.

Gerrit Holtman
bladmanager

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer