Standhouders+rijden+ATH%2Dterrein+vol
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Standhouders rijden ATH-terrein vol

Ruim 260 standhouders rijden de komende dagen het 20 hectare grote terrein van AgroTechniek Holland (ATH) vol met 450 merken en ruim drieduizend machines, trekkers en ander materieel. Op 10 september moet alles op z’n plek staan.

Nieuw op AgroTechniek Holland is dit jaar het 40 hectare grote demonstratieterrein. Daar vinden dagelijks demo’s bietenrooien, grondbewerking en veldspuiten plaats.

Op het beursterrein zijn diverse paviljoens ingericht: Robot en Energiepaviljoen, Agroverkeerpaviljoen en een Boer-Zoekt-Vrouw paviljoen. Daarnaast is er een trekkerparcours waar bezoekers zelf met trekkers kunnen rijden.

Innovatieprijs

Op 10 september, de eerste beursdag, maakt de jury de winnaar van de innovatieprijs Bronzen Sikkel bekend. Uit tachtig innovaties heeft de jury twaalf inzendingen genomineerd.

De derde AgroTechniek Holland vindt van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september plaats. Het terrein is elke dag van 10 tot 17 uur open. De beurs is op het terrein van Walibi-Flevo in Biddinghuizen.

Kortingskaarten

Tickets kosten 19,50 euro per persoon aan de kassa en 17,50 euro in de online-verkoop. Leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB kregen vorige week met Nieuwe Oogst kortingskaarten thuisgestuurd.

Aanstaande zaterdag zit er bij Nieuwe Oogst een speciale Agrivisie-bijlage over AgroTechniek Holland. De aanwezigheid van LTO op de beurs krijgt hierin speciale aandacht.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  18° / 11°
  10 %
 • Woensdag
  17° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 7°
  30 %
Meer weer