Meer demonstraties bij ATH

Tijdens de derde editie van AgroTechniek Holland krijgen bezoekers onder meer demonstraties te zien van het rooien van suikerbieten, van grondbewerking en van veldspuiten.

Meer+demonstraties+bij+ATH
© Nieuwe Oogst

Naast de expositievelden is er een terrein van ruim 40 hectare beschikbaar waar exposanten hun nieuwe machines demonstreren. Hier kunnen exposanten daarwerkelijk bieten gaan rooien en de grond bewerken.

Op het beursterrein van Walibi zelf kan dat niet. Met het naastgelegen terrein van 40 hectare is de beursorganisatie daarom heel erg blij. 'Het is een enerme toevoeging aan de beurs.'

Bijna volgeboekt

Nieuw is dit jaar ook het Energiepaviljoen voor akkerbouw en veeteelt. Ook is er een trekkerparcours voor testritten met nieuwe trekkermodellen.

Volgens beursmanager Willem Bierma is inmiddels met nog drie maanden te gaan al 90 procent van de expositieruimte volgeboekt. Ongeveer 260 fabrikanten, importeurs en dealers zullen ruim 3.000 machines laten zien.

50.000 bezoekers

De organisatie streeft naar circa 50.000 bezoekers. ATH wordt gehouden op het evenemententerrein in Biddinghuizen van woensdag 10 tot en met 13 september 2014.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 6°
  55 %
 • Zondag
  11° / 5°
  60 %
 • Maandag
  10° / 3°
  5 %
Meer weer