Beurs+biedt+%E2%80%98wat+boeren+boeit%E2%80%99
Nieuws
© Hans Westerink

Beurs biedt ‘wat boeren boeit’

LTO Noord is officieel strategisch partner van AgroTechniek Holland. Het grootste outdoor agro-evenement beleeft van 10 tot en met 13 september haar derde editie op het Walibi-terrein in Biddinghuizen. Beursmanager Willem Bierema van AgroTechniek en Siem Jan Schenk, voorzitter van LTO Noord, ondertekenden dinsdag een partnerovereenkomst. Daarmee zetten beide partijen hun samenwerking voort.
‘LTO is op deze belangrijkste Nederlandse vakbeurs prominent aanwezig voor haar leden, agrarisch ondernemers uit veel verschillende sectoren’, zegt Siem Jan Schenk. ‘Onze stand met het thema ‘Het Jaar van het Gezinsbedrijf’ is een platform om onze leden, relaties en andere bezoekers te ontmoeten. Dagelijks zijn bestuurders aanwezig met wie bezoekers in gesprek kunnen gaan. Ook organiseren we de Dag van LTO Noord Flevoland op de beurs en laten we een aantal innovatieve projecten zien.’

Agrarische partners

AgroTechniek Holland is een totaalevenement dat ‘alles biedt wat boeren boeit’, waaronder trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting maar ook onderdelen, ICT, dienstverlening en demonstraties. De organisatie, in handen van AgroTechniek, werkt nauw samen met diverse toonaangevende partners op agrarisch gebied. Naast LTO Noord zijn ook Fedecom, Cumela, NAJK, Rabobank en Wageningen UR inhoudelijk betrokken bij beursthema’s en -paviljoens, waaronder het nieuwe Energiepaviljoen.
De beurs is van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september dagelijks open van 10 tot 17 uur. Evenemententerrein Walibi in Biddinghuizen is prima bereikbaar. De ruime parkeergelegenheid, met 15.000 plaatsen, is gratis.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  16° / 7°
  40 %
 • Zondag
  17° / 10°
  70 %
 • Maandag
  16° / 10°
  40 %
Meer weer