Anthuriumkwekers steunen Hartstichting

Anthuriumkwekers voorzien deze maand planten van een hartlabel. Zij doen dit om geld in te zamelen voor de Hartstichting.

Anthuriumkwekers+steunen+Hartstichting
© Willem Dijkema

Ze hopen met de verkoop van anthuriums in vier weken een bijdrage van 10.000, euro binnen te halen. Floris Italianer, directeur van de Hartstichting is blij met dit initiatief.

'Wij investeren in onderzoek naar hart- en vaatziekten, dat is van levensbelang. Dit is voor ons alleen mogelijk wanneer mensen ons blijven steunen', aldus Italianer.

Verkoopvloer

Alle planten van de Nederlandse anthuriumkwekers die verkocht worden in september zijn voorzien van een hartlabel. Het kwekerscollectief zorgt zelf voor een afdracht per plant.

Tuincentra, bloemisten en supermarkten worden opgeroepen om de actie extra te ondersteunen. Bijvoorbeeld via sociale media, nieuwsbrieven, website en op de winkelvloer.

Informatiemap

Speciaal hiervoor is een informatiemap beschikbaar met basisteksten en foto’s. Het is kosteloos aan te vragen via info@alpha-com.nl. De actie duurt tot en met Dress Red Day (27 september 2014).

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer