Aanmelden ZLTO Initiatiefprijs

ZLTO is op zoek naar leden met vernieuwende en originele initiatieven. Mensen met een goed idee, die hun nek uit durven steken om dat te realiseren. Soms tegen de verdrukking in omdat ze overtuigd zijn van hun welslagen.

ZLTO ondersteunt leden met zulke initiatieven met raad en daad en soms ook financieel, als de verwachte uitstraling groot is of als het initiatief een antwoord is op een uitdaging in de markt.
Eens in het jaar worden deze ondernemers in het zonnetje gezet. Dan reikt ZLTO de Initiatiefprijs uit.
Dit jaar houdt ZLTO voor de twaalfde keer de verkiezing van het ZLTO Initiatief van het Jaar. ZLTO zoekt ondernemende leden die werken aan vernieuwende, originele dan wel duurzame initiatieven ter verbetering van de markt of maatschappelijke positie van ondernemers in de groene ruimte.
Om een initiatief aan te melden dient het inschrijfformulier op de website te worden gedownload, ingevuld en opgestuurd. Dit kan tot 22 augustus.

Winnaars 2013

Vorig jaar heeft Mestinitiatief Dommelland de ZLTO Initiatief Juryprijs 2013 gewonnen. Dit initiatief zet mest om in groen gas en in nieuwe meststoffen voor fosfaatarme land- en tuinbouwgebieden. De prijs, bestaande uit een sculptuur en 2.500 euro, is tijdens het ZLTO Congres in Den Bosch op 12 december 2013 uitgereikt door ZLTO-directeur en juryvoorzitter Elies Lemkes.
Kaasboerderij de Ruurhoeve in Hoogeloon ontving de ZLTO Initiatief Publieksprijs 2013 uit handen van ZLTO-voorzitter Hans Huijbers. De familie Ansems, die 2.500 euro mee naar huis mocht nemen, heeft een kaas ontwikkeld die het cholesterolgehalte in het bloed helpt te verlagen.
De derde genomineerde, Maatwerk Zoetwater, kreeg een cheque van 1.000 euro. In het Zeeuwse Tholen en Sint Philipsland zetten landbouwers op eigen initiatief een nieuw en eenvoudig beprijzingssysteem voor zoet water op met draagvlak in de streek.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer