%27Samen+schouders+onder+varkenssector%27
Nieuws
© wvhv

'Samen schouders onder varkenssector'

Op 13 en 14 september zetten 35 varkensbedrijven hun deuren open om te laten zien hoe het er in de varkenshouderij aan toe gaat.

'Dat weekend kunnen we met elkaar de schouders onder de promotie van de sector zetten. Hulp is welkom, ook om deze activiteit kenbaar te maken', stelt Maarten Rooijakkers, voorzitter van LTO Varkenshouderij.

Varkens in Zicht, LTO Nederland, NVV en NAJK hebben de handen in een geslagen. Gezamenlijk pakken zij de promotie van het Weekend van het Varken op.

'Dit bijzondere weekend moet ook dit jaar weer een succes worden. Alleen als alle varkenshouders en betrokkenen meedoen met een massale promotieactie wordt het een succes. Help daarom mee', vult Ingrid Janssen, voorzitter van de NVV, aan.

Promotie-actie

Op zaterdag 6 september organiseren LTO, NVV en NAJK een massale actie om het Weekend van het Varken te promoten. Op alle mogelijke locaties in Nederland nodigen varkenshouders en andere betrokkenen burgers uit.

Zoveel mogelijk mensen uit de varkenssector zijn op de been om samen een succes te maken van het Weekend van het Varken. Iedereen kan meehelpen om in de eigen kennissenkring of dorp de flyer van 'Stap in de stal' te verspreiden en burgers uit te nodigen.

1 miljoen mensen

Doel is dat meer dan 1 miljoen mensen weten dat de varkenshouderij op 13 en 14 september haar deuren openzet. Aanmelden voor deze promotiedag op 6 september kan tot en met 25 augustus via www.stapindestal.nl

Weer

 • Vrijdag
  10° / 4°
  15 %
 • Zaterdag
  11° / 0°
  10 %
 • Zondag
  10° / 0°
  10 %
Meer weer