Nieuwe+samenstelling+beoordelingscommissie
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Nieuwe samenstelling beoordelingscommissie

In de beoordelingscommissie van LTO Noord Fondsen zijn zes nieuwe leden benoemd. De commissie bestaat uit vijftien leden die de provincies en vakgroepen vertegenwoordigen.

De beoordelingscommissie besluit over cofinanciering van LTO Noord Fondsen aan projecten. Uitgangspunt is dat dit innovatieve en duurzame initiatieven moeten zijn. In sommige gevallen is het eindoordeel aan de Besturen van de Fondsen.

De nieuwe leden zijn Peet Sterkenburgh (Friesland), Jan Willem Lagerweij (vakgroep pluimveehouderij, dierlijk intensief), Bert van Donselaar (Utrecht), Dirk Bruins (vakgroep melkveehouderij, dierlijk extensief), Peter Bontekoe (vakgroep boom- en vaste plantenkwekerij, plantaardig intensief) en Erik Back (Overijssel).

Naast hen zijn lid van de Beoordelingscommissie H. Sinnema (Groningen), A. de Winter-Wijfels (Groningen), A. Steenbergen (Drenthe), H. Ceelaert (Flevoland), H. van der Maat (Utrecht), B. Hasselo (vakgroep Akkerbouw, plantaardig extensief), A. Verhorst (Zuid-Holland), J. Hoogendoorn (Zuid-Holland, glas), J. Prins (Noord-Holland, plantaardig intensief)

Aanvragen voor cofinanciering door LTO Noord Fondsen kunnen hier ingediend worden.

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer