De Groot erevoorzitter Fokveedag Hoornaar

Jan de Groot is tijdens de algemene ledenvergadering van Fokveedag Hoornaar benoemd tot erevoorzitter. Voormalig bestuurder Frits Kool is benoemd tot erelid.

De+Groot+erevoorzitter+Fokveedag+Hoornaar
© Fokveedag Boerenlandfeest

Jan de Groot was 25 jaar voorzitter van Fokveedag Boerenlandfeest en doet nu een stap terug.

'Jan behield de vaste waarden, maar zorgde ook steeds voor vernieuwing', zei zijn opvolger Johan de Groot onlangs tijdens de ledenvergadering van de Fokveedag Boerenlandfeest.

Denken in oplossingen

Frits Kool kwam al in 1982 in het bestuur. 'Frits was een groot promotor van de Fokveedag', stelt De Groot. 'Hij had het vermogen om vooruit te denken en dacht altijd in oplossingen.'

Kool wordt in het bestuur opgevolgd door Marjolein de Kreij (30) uit Schelluinen. Zij is werkzaam bij ZLTO en actief in het melkveehouderijbedrijf van haar ouders.

Hoog niveau

Hoewel hij geen voorzitter meer is, kijkt De Groot al uit naar de 102e Fokveedag Boerenlandfeest op zaterdag 4 oktober 2014. 'Het belooft een Fokveedag van hoog niveau te worden, met misschien wel de mooiste middenklasse ooit.'

Hij refereert daarmee aan de prestaties van de regionale inzenders op de NRM. Nico Bons uit Ottoland blonk daar uit in de middenklasse met Koba 195.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  25° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  27° / 16°
  60 %
 • Vrijdag
  23° / 14°
  50 %
Meer weer