Productidee rond Van Gogh

Den Bosch - In het kader van het themajaar ‘Van Gogh 2015’ hebben TOP Brabant, VisitBrabant en Van Gogh Brabant de handen ineen geslagen. Ze dagen ook agrarische ondernemers uit om ideeën voor productontwikkeling of arrangementvorming aan te melden.

In Noord-Brabant wordt 2015 het jaar van Vincent van Gogh. Bij de wedstrijd ‘Meer rendement met Van Gogh 2015’ maken ondernemers kans op begeleiding bij het vervolgtraject van hun productidee of arrangement. Dit onder meer in de vorm van communicatie en promotie bij het idee. ZLTO is via TOP Brabant betrokken bij het initiatief.
De ideeën moeten een link hebben met Van Gogh en er moet een Van Gogh-locatie betrokken worden in het concept. In Noord-Brabant zijn dat Zundert, Tilburg, Etten-Leur, Nuenen en ’s-Hertogenbosch. Alle overige criteria staan op de website vermeld.
Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier. De uiterste inschrijfdatum is 14 september 2014.

Weer

 • Dinsdag
  28° / 12°
  10 %
 • Woensdag
  23° / 12°
  20 %
 • Donderdag
  16° / 11°
  70 %
Meer weer