LTO+Varkenshouderij+feliciteert+Ingrid+Jansen
© NVV

LTO Varkenshouderij feliciteert Ingrid Jansen

LTO Varkenshouderij feliciteert Ingrid Jansen. Gisteravond werd zij benoemd als nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV).

'Wij wensen Ingrid Jansen veel succes en hebben er alle vertrouwen in dat de goede samenwerking tussen LTO Varkenshouderij en NVV onder Jansen wordt bestendigd', reageert Maarten Rooijakkers, voorzitter van LTO Varkenshouderij.

Geweldige uitdagingen

De varkenshouderij staat voor geweldige, maar ook moeizame uitdagingen, geeft Rooijakkers aan. 'Die vragen om een gezamenlijke inspanning van LTO Varkenshouderij en NVV. Alleen met elkaar kunnen we een stevige bijdrage leveren aan de uitvoeringsagenda ‘recept voor duurzaam varkensvlees.'

LTO Varkenshouderij heeft Ingrid Jansen vandaag schriftelijk gefeliciteerd. Jansen volgt Bennie van Til op. Die legde vorig jaar in verband met zijn gezondheid zijn functie neer. Vice-voorzitter Theo Duteweerd was de afgelopen maanden het gezicht van de NVV.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer