Marius+Dekker+krijgt+VGB%2Donderscheiding
© DGI

Marius Dekker krijgt VGB-onderscheiding

Directeur Marius Dekker van exportbedrijf DGI heeft de VGB-onderscheiding ontvangen. Hij kreeg deze erkenning gisteren van de brancheorganisatie voor de groothandel in bloemen en planten vanwege zijn verdiensten voor de sector.

Dekker was niet alleen de maximale termijn van negen jaar bestuurslid van de organisatie, maar vertegenwoordigt die functie ook in het regionale sierteeltcluster Mainport Aalsmeer.

Verder maakt hij deel uit van het 'Santpoortberaad', dat zich bezint over de toekomst van de sierteeltsector, en deed dat in het strategische overleg van de groothandel met bloemenveiling FloraHolland.

Verbindende factor

'De tijd die is geweest, komt niet meer terug', zei Dekker in zijn dankwoord over de snelle veranderingen in de sector. 'Maar een centrale organisatie voor de groothandel is meer dan ooit nodig. VGB is voor de handel een verbindende factor.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  19° / 5°
  10 %
 • Zaterdag
  21° / 4°
  10 %
 • Zondag
  21° / 8°
  50 %
Meer weer