Perfekta 100 en 120 maakt serie compleet

Schuitemaker in Rijssen maakt de vernieuwde Perfecta-serie compleet met de Perfekta 100 en 120. De nieuwe serie kent tankinhouden van 8.400, 10.000 en 12.000 liter.

Perfekta+100+en+120+maakt+serie+compleet
© eigen foto Schuitemaker

Vorig jaar introduceerde Schuitemaker de Perfekta 84WK. Een kleinere vacuümtankwagen met een laag zwaartepunt. Deze tankwagen is, naast het werk op het vlakke, ook geschikt voor bergachtig terrein.

Dit jaar is de serie verder uitgebreid. De vernieuwde serie Perfekta vacuümtankwagens zijn speciaal bedoeld voor de veehouder die zelf mest wil blijven injecteren.

Rijkelijk compleet

De standaard uitvoering van de Perfecta 100 en 120 is rijkelijk compleet, zoals een geheel gegalvaniseerde tank, 11.000 liter vacuümpomp, olieafscheider, dubbel vlotterhuis bovenin de tank, grote vochtvanger, aanzuiging links en rechts, hydraulische steunpoot en hydraulisch geremde wielas.

Diverse opties zijn mogelijk, zoals de vernieuwde slanke verticale zuigarm met of zonder turbovuIler. Dit garandeert volgens Schuitmaker een zeer hoge vulcapaciteit.

Verdringerpompversie

Schuitemaker meldt dat er ook een verdringerpompversie verschijnt. Die staat voor het seizoen 2015 gepland. In dat jaar komt in dezelfde vorm een Robusta 120WK met wormpomp en vertragingsbak op de markt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer