Vreugdenhil kiest weer voor VB Group

De jarenlange samenwerking tussen Plantenkwekerij Vreugdenhil en VB Group krijgt een vervolg. Voor de uitbreiding van 3 hectare kas en klimaatsystemen is eind maart weer een overeenstemming bereikt tussen beide bedrijven.

Vreugdenhil+kiest+weer+voor+VB+Group
© Vreugdenhil

Het nieuwe project is een vervolg op het in 2012 gerealiseerde project van bijna 5 hectare op de locatie Noordlierweg in De Lier.

Door de uitbreiding kan Plantenkwekerij Vreugdenhil voldoen aan de toenemende vraag naar groenteplanten en bloeiende potplanten.

Westlandse toeleveranciers

Het project zal met onmiddellijke ingang aanvangen. 'Op dit moment is de fundering al ingemeten en worden de spanten bij onze leverancier Duijnisveld in Poeldijk gelast', zegt directeur Michel Winkel van VB Group.

'Wij hebben een sterke voorkeur en goede ervaring om dit project met Westlandse toeleveranciers uit te voeren.'

Verhogen kwaliteit

Met de uitbreiding van Plantenkwekerij Vreugdenhil wil het bedrijf de kwaliteit van de planten verhogen, de efficiency optimaliseren en de opkweek centraliseren.

Hierbij wordt het bestaande hygiëneprotocol verder geprofessionaliseerd door productiestromen, routing en watersystemen strikt gescheiden te houden. De uitbreiding voor Plantenkwekerij Vreugdenhil zal rond 1 oktober dit jaar in gebruik zijn.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer