Plantenliefhebbers wijzen op Scindapsus

'Heb je altijd al eens in een kas willen rondkijken? Lees in deze nieuwsbrief hoe je hier kans op maakt,' met deze tekst probeert Bloemenbureau Holland klanten te interesseren in de Scindapsus, een luchtzuiverende plant.

Plantenliefhebbers+wijzen+op+Scindapsus
© Willem Dijkema

Gisteren verzond Bloemenbureau Holland duizenden mails naar bij hun bekende plantenliefhebbers. Ontvangers van de mail krijgen niet alleen informatie over de luchtzuiverende werking van de Scindapsus.

Ze maken ook kans op een bezoek aan de kas van Wim Kap in Naaldwijk, inclusief een gratis plant.

NASA

'Wist je dat de Scindapsus in de top 10 van luchtzuiverende planten staat, volgens onderzoek van de NASA?', leest de ontvanger van de mail als hij doorklikt naar de website.

'De huidmondjes in de bladeren halen namelijk schadelijke stoffen uit de lucht en nemen die op. Dat is fijn bij jou thuis en maakt van de Scindapsus een prima collega op kantoor. Zet ‘m in de buurt van de printer of andere apparaten, zodat de plant ook daar aan het werk kan voor een gezonde atmosfeer.'

Invullen

Belangstellenden hoeven op de site alleen maar hun naam en mailadres in te vullen. Ook kunnen ze aangeven waarom kans willen maken op een gratis plant.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer