Nieuwe start voor Nieuwe Oogst

Daar ligt ie dan! Het eerste nummer van Nieuwe Oogst in vernieuwde vorm.

Nieuwe+start+voor+Nieuwe+Oogst
© Studio Kastermans

Voor de redacteuren en alle betrokkenen bij de krant is het een spannend moment. Na maanden van voorbereiding ploft de vernieuwde Nieuwe Oogst op de mat bij de 42.000 leden en overige abonnees.

De vernieuwde weekkrant is de eerste vrucht van de geïntensiveerde samenwerking tussen LTO Noord, ZLTO en LLTB rondom Nieuwe Oogst. De organisaties staken afgelopen zomer de koppen bij elkaar, vanuit de ambitie om in het veranderende medialandschap de kracht van Nieuwe Oogst te versterken.

Behoefte

Doel is om een weekblad en andere multimediale uitgaven neer te zetten die nog beter inspelen op de behoefte van de agrarische ondernemer.

Deze nieuwe start betekent dat de redacties gezamenlijk verdergaan en worden ondergebracht bij uitgever LTO Bedrijven/AgriPers. Het eerste uitvloeisel daarvan is deze nieuwe krant. Eén krant, één uniform gezicht, maar met een scherpe focus op de regio in drie edities: Noord, Midden en Zuid.

Herkenbaar

Nieuwe Oogst is en blijft herkenbaar door journalistieke kwaliteit en geeft de leden handreikingen voor ondernemerschap en vakmanschap.

Er verandert ook het een en ander. De leden van ZLTO en LLTB ontvangen een dikkere krant dan voorheen, die is overgoten met een aantrekkelijk journalistiek sausje.

Vaknieuws

De leden van LTO Noord zullen ondervinden dat het aandeel vaknieuws toeneemt. De losse vakkaternen Veehouderij en Gewas worden geïntegreerd binnen de weekkrant. Ook de drie verenigingen brengen nieuws en achtergrondinformatie vanuit de eigen geledingen.

Nieuwsgierig als we zijn, vernemen we graag uw mening over de nieuwe krant. Uw mening houdt ons scherp en stelt ons in staat om iedere dag opnieuw te werken aan een beter product voor de LTO-leden.

Patrick Bramer, hoofdredacteur Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 4°
    30 %
Meer weer