John Deere en BASF gaan samenwerken

John Deere en BASF gaan samen duurzame oplossingen ontwikkelen om te komen tot hogere opbrengsten. De eerste resultaten zijn eind volgend jaar te verwachten.

John+Deere+en+BASF+gaan+samenwerken
© eigen foto John Deere

John Deere en BASF hebben plannen om samen een geïntegreerd oplossingspakket voor precisielandbouw en landbouwbeheer te ontwikkelen. Doel is te komen tot betere omzetting van beslissingen op het veld.

De tools worden in samenwerking met landbouwers ontwikkeld en bieden betere veldonderzoeksdiensten en agronomisch advies op maat. Zo kunnen landbouwers gegevens efficiënter in beheerbeslissingen omzetten.

Interpretatie gegevens

Markus Heldt van BASF: ‘Landbouwers worden bij de interpretatie van deze gegevens ondersteund en kunnen zo nauwkeuriger en efficiënter over hun gewassen en veldactiviteiten beslissen. Daarin schuilt de meerwaarde.’

John Deere zal een nieuwe toepassing voor sproeisystemen ontwikkelen en maakt het mogelijk om via zijn gemeenschappelijk landbouwbeheerportaal ‘MyJohnDeere.com’ veldgegevens te integreren. Landbouwers kunnen zo hun activiteiten beter beheren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer