Vernieuwde Visser stortbak en hallenvuller

Oldenhuis & Prinsen presenteert op Agritechnica een vernieuwde Visser stortbak met voorsorteerder en een nieuw type hallenvuller.

Vernieuwde+Visser+stortbak+en+hallenvuller
© eigen foto Oldenhuis Prinsen


Nieuw bij de AL 24 BK stortbak is dat de voorsorteerder en reinigingsunit hangend zijn geconstrueerd. Voordelen zijn meer vrijheid voor de grond- en productafvoer en betere en eenvoudigere verstelmogelijkheden. De constructie is zo gemaakt dat valhoogtes minimaal zijn.

Nieuw is verder de multi-spiraalrolreiniger. Met dit systeem kunnen zowel veren-spiraalrollen als polyurethaan-spiraalrollen tijdens het draaien worden schoongehouden.

Grote oversteek

Op de beursvloer staat ook de nieuwe Visser hallenvuller van het type KB 17-13-800. Met deze hallenvuller speelt Visser in op de vraag naar een wendbare machine met een grote oversteek.

De machine is bijzonder geschikt om grote bewaarhallen snel en eenvoudig te kunnen vullen. De totaal uitgeschoven lengte is 17 meter met een beschikbare oversteek voor de wielen van 13 meter.

Gezamenlijke stand

Op de beurs zal O&S ook de palletiseermachine type OPPM 600 presenteren, evenals de elektronische weger van het type B2 50.10. O&P heeft een gezamenlijke stand met Mooij Agro,Kistenmevrouw, Dacom en Propak.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  8° / 0°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  10 %
 • Zondag
  10° / 4°
  10 %
Meer weer