Deutz-Fahr wint German Design Award

Deutz-Fahr wint de German Design Award 2014 in de categorie 'transport en openbare ruimte' met zijn 6 Series Agrotron TTV en met de nieuwe MaxiVision-cabine.

Deutz%2DFahr+wint+German+Design+Award
© eigen foto Deutz-Fahr

De German Design Award is een internationale prijs die erop is gericht vooruitstrevende ontwerpers en bedrijven in de kijker te zetten. Deutz-Fahr is het eerste trekkermerk dat voor deze jaarlijkse prijs is uitgeroepen.

De 6 Series is voor Deutz-Fahr het voorbeeld van hoe technologie ten dienste kan staan van de landbouw: hoge efficiëntie, lager brandstofverbruik en een emissieniveau dat aan de strengste normen voldoet.

Comfort

De MaxiVision-cabine zet de nieuwe standaard op het vlak van comfort en ergonomie: de intuïtieve bediening, de multifunctionele armleuning, de hoogwaardige materialen en de ruimte in de cabine scheppen een comfortabel werkklimaat.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 8°
  0 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  0 %
 • Zondag
  21° / 9°
  0 %
Meer weer