Toekomstige tuinders op Gezond Beleid

Stichting Gezond Beleid houdt op donderdag 21 november de manifestatie 'De medewerker van de toekomst aan het woord'.

Ondernemers en P&O-ers uit de tuinbouwsector krijgen tijdens de manifestatie inzicht in hoe ze jeugd kunnen interesseren voor een carrière in de tuinbouw en welke beweegredenen de huidige scholieren en studenten hebben in hun carrièrekeuze.

De tuinbouwsector is op wereldschaal concurrerend en hierbij staat innoveren centraal. Om de voorsprong te behouden is instroom van scholieren en studenten essentieel. Zij maken al in een vroeg stadium, bewust of onbewust, een keuze voor een sector.

Daarom nemen aan deze manifestatie vijf scholen deel: Lentiz Flora College, IS Hoge Woerd, ISW Hoogeland, MBO Lentiz en Hogeschool InHolland.

Rode draad

De manifestatie begint om 16 uur en vindt plaats in Naaldwijk. Scholieren en studenten komen aan het woord en vormen de rode draad van de manifestatie. Geïnteresseerden kunnen mailen naar info@gezondbeleid.nl.

Stichting Gezond Beleid is al meer dan 12,5 jaar actief in de tuinbouwsector. Het is in 2001 ontstaan uit een initiatief van een aantal regionale ondernemers in deGreenport Westland-Oostland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer