Vacature bestuurslid LTO Noord Utrecht

Door de benoeming van Bert van Donselaar als provinciaal voorzitter per 1 januari ontstaat er een vacature voor de functie van provinciaal bestuurslid in Utrecht vanuit de cluster dierlijk intensief.

LTO Noord Utrecht start een verkiezingsprocedure. Voor het provinciaal bestuurslid is een profielschets opgesteld. De kandidaat die gezocht wordt moet lid zijn van LTO Noord en actief ondernemer in de varkenshouderij, pluimveehouderij, vleeskalverhouderij of konijnenhouderij.

De kandidaat heeft zijn bedrijf in de provincie Utrecht en moet affiniteit hebben met de provinciale agrarische belangenbehartiging, met name op het terrein van grondgebruik, ruimtelijk ordening en milieu. Hij of zij moet voldoende tijd vrij kunnen maken voor een periode van vier jaar.

Kandidaat

Leden kunnen zich tot 28 oktober schriftelijk kandidaat stellen. De uitgebreide profielschets kunt u raadplegen op de website van LTO Noord Utrecht. Op de site staat ook een formulier voor de kandidaatstelling.

Een vertrouwenscommissie zal een gesprek voeren met de kandidaten en een voordracht doen aan het Provinciaal Overleg. Dat overleg beslist over de benoeming.

Uitzondering

In bijzondere gevallen kan een niet-bedrijfsgenoot voor voordracht en benoeming in aanmerking komen mits de kandidaat lid is van de vereniging en woonachtig of werkzaam in Utrecht. Telefonisch (088 – 88 86 666) informatie opvragen is mogelijk bij provinciaal secretaris Theo Stam of bij Henk Boelrijk (cluster dierlijk intensief).

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer